Teamwork makes the dream work

Vi erbjuder investerare att med en begränsad insats bli delägare i bolag med unika affärsidéer.

Trion har ägnat flera år åt att förstå vad som hindrar människor från att upprätthålla en hälsosam livsstil och har nu en unikt positionerad produkt som ska hjälpa dem övervinna dessa. Till skillnad från andra träningsappar har teamet satsat på en ”technology-first” approach för att bygga den mest kraftfulla, dynamiska och intelligenta plattformen på marknaden som verkligen tar hänsyn till den mänskliga faktorn när det kommer till träning och vad det är som motiverar oss.

Med över en miljard personanpassade träningskombinationer förenar Trion kraften i AI med en sömlös användarupplevelse och kunskapen hos personliga tränare för att leverera den mest omfattande träningsgeneratorn på marknaden.

Det finns gott om mediokra träningsappar där ute som satsar allt för lite på att behålla användarna, men har ändå lyckats locka hundratals miljoner användare. Med hjälp av avancerad teknologi, gamification av träning och ett fantastiskt team går Trion ut på marknaden med ambitionen att bli marknadsledande globalt. Trion har idag avtal med gymkedjor i Sverige, Mexiko och England och har pågående diskussioner med fler potentiella samarbetspartners i andra delar av världen. Marknaden för träningsappar är idag värderad till USD 3 miljarder och beräknas fyrdubblas kommande 5-7 år, motsvarande en CAGR om cirka 22%.