Våra portföljbolag.

Option One investerar i olika typer av branscher och i hela utvecklingskedjan, från tidiga rundor i start-up bolag till större noterade bolag. Detta är medvetet för att bygga en bred portfölj med god riskspridning.

Se våra innehav

Finanstid

Finanstid är en snabbväxande nyhetskanal som ger läsarna de senaste nyheterna inom finans och tillväxtbolag. Webbtidning har mellan 300 000 – 600 000 sidvisningar per månad och ca 49 000 prenumeranter. Tidningen har haft en stark tillväxt sedan lansering och samlar nyheter från Sveriges stora nyhetssajter och byråer samt från bloggar, Youtube-klipp och pressmeddelanden och sorterar dessa i ett smidigt nyhetsflöde.

ANTCO Investment Group

ANTCO är ett investmentbolag som företrädesvis inriktar sig mot att investera och förvärva minoritetsandelar i primärt onoterade bolag inom branscherna E-commerce / marketplaces / tech / SaaS / classifieds med Sverige som huvudmarknad. ANTCO har idag drygt 20 innehav i sin portfölj och avsikten är att innehaven skall öka i värde och därigenom skapa aktieägarvärde för ANTCOs aktieägare.

Senaste råden och insikterna från vårt team