Bli en del av vårt ängelnätverk.

Option Ones ängelnätverk erbjuder privata investerare, affärsänglar och riskkapitalbolag en exklusiv möjlighet att investera i onoterade bolag som inte är öppna för allmänheten. Detta innebär att investerare som är medlemmar i nätverket får tillgång till investeringsmöjligheter som normalt sett bara är tillgängliga för venture capital-bolag och andra institutionella investerare

Välkommen till Option Ones ängelnätverk – ett nätverk för spännande investeringsmöjligheter i innovativa och tillväxtorienterade bolag!

Genom att ansluta till vårt nätverk har du möjlighet att investera i bolag som söker kapital för att finansiera sin fortsatta utveckling och expansion. Vi är ständigt på jakt efter de mest lovande bolagen som har potential att bli de nästa stora succéerna på marknaden – kanske hittar du det nästa “Klarna” som tar världen med storm?

Som medlem i Option Ones ängelnätverk får du tillgång till en exklusiv samling av företag som strävar efter att förändra sina respektive branscher genom innovativa idéer och strategier. Vårt team av erfarna investerare genomför en screeningprocess för att säkerställa att endast de mest lovande bolagen väljs ut.

Våra investerare har möjlighet att interagera direkt med företagen och deras ledningsteam, vilket ger en unik inblick i hur deras investeringar utvecklas över tid.

Så om du vill bli en del av en gemenskap av innovativa investerare och utforska exklusiva investeringsmöjligheter i bolag med stor tillväxtpotential, är Option Ones ängelnätverk det perfekta nätverket för dig.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt nätverk och hjälpa dig att hitta nästa stora investeringsmöjlighet!

Fördelar med att gå med i Option Ones ängelnätverk:

  • Det är helt kostnadsfritt för investerare att gå med
  • Tillgång till ett kvalitetssäkrat dealflow
  • Möjlighet att saminvestera med Option One
  • Alla bolagspitchar genomförs digitalt
  • Möjlighet att ta en aktiv eller passiv roll bolagen
  • Kom i kontakt med andra investerare för att utbyta erfarenheter

Vi på Option One har erfarenhet av att saminvestera med affärsänglar vilket underlättar för att kunna säkra upp följdinvesteringar i kommande finansieringsrundor. Vår erfarenhet är också att din branschkunskap och professionella nätverk är otroligt värdefull för utvecklingen av bolaget.

Söker ditt bolag kapital?

Är du en innovativ och tillväxtorienterad startup som söker finansiering för att ta din affärsidé till nästa nivå? Då är Option Ones investerarnätverk platsen för dig!

Vi söker alltid efter de mest lovande bolagen som har potential att förändra sina respektive branscher genom innovativa idéer och strategier. Som medlem i vårt nätverk har du tillgång till en exklusiv grupp av investerare som är redo att stödja din resa och hjälpa dig att nå dina affärsmål.

Vi tror på en transparent och samarbetsinriktad investeringsprocess där du som startup får möjlighet att interagera direkt med vårt team av erfarna investerare och branschexperter. Vi strävar efter att förstå dina behov och utmaningar för att kunna erbjuda den bästa möjliga finansiella lösningen för din affärsidé.

Så om du vill ha chansen att synas för en exklusiv grupp av investerare och ta ditt företag till nästa nivå, ansök nu för att synas i Option Ones investerarnätverk. Vi ser fram emot att utforska din affärsidé och hjälpa dig att förverkliga din vision!

Senaste råden och insikterna från vårt team