Option Ones VD Vidar Brudvik pratar investeringsstrategi i podcasten Småbolagspodden

Vidar Brudvik har varit aktiv i Option One i drygt ett år och är vd sedan november 2021. Han berättar att Option One befinner sig på en tillväxtresa och ska nu skala upp sin investeringsverksamhet. Därför genomför bolaget sin första publika emission och erbjuder allmänheten att bli delägare. 

– Emissionen är en exklusiv möjlighet för privata investerare att få ta del av de investeringar som vi erbjuds genom vårt nätverk av inkubatorer, institutionella investerare och andra aktörer som verkar inom riskkapitalbranschen. Många småsparare har varken tiden eller nätverket som krävs för att gallra fram de mest spännande investeringarna, säger han.

Podcasten publicerades 1 februari 2022 och finns tillgängligt via bland annat Spotify och Apple Podcasts.

För mer information, vänligen kontakta:

Vidar Brudvik
VD, Styrelseledamot
Email: vidar.brudvik@optionone.se

Om Option One AB

Option One AB är ett svenskt publikt investmentbolag som investerar i främst onoterade bolag med digitala och skalbara affärsmodeller. Gemensamt för bolagen Option One väljer att investera i är att det finns potential för kraftig tillväxt i kombination med tydlig intjäningsförmåga. Portföljen består idag av tre innehav inom fintech, e-commerce och gaming/e-sport, samtliga med en nervkittlande potential att revolutionera sina respektive branscher. Under paradigmskiften uppstår affärsmöjligheter och dessa arbetar vi kontinuerligt med att identifiera.